Kierenjacht Vlaardingen: enthousiasme bij woningeigenaren

Kierenjacht Vlaardingen: enthousiasme bij woningeigenaren 555 443 Rik

Er is heel veel enthousiasme ontstaan voor het aardgasvrij maken van m woningen bij woningeigenaren in de gemeente Vlaardingen. De bewoners hebben inzichten ontvangen van Kierenjagers in welke stappen logischerwijs gezet kunnen worden om hun woning gasloos te verwarmen.

Versnellingsprogramma aardgasvrij Drechtsteden

Versnellingsprogramma aardgasvrij Drechtsteden 1069 740 Rik

Fantastisch nieuws uit de Drechtsteden! Op 25 januari jl. werd een belangrijke mijlpaal bereikt toen wethouders, bestuurders, woningcorporaties, de provincie, Stedin, en HVC hun handtekeningen zetten onder het ambitieuze versnellingsprogramma voor een 100% aardgasvrije Drechtsteden. Dit programma markeert een cruciale stap richting het doel om de regio vóór 2050 volledig energieneutraal te maken, een streven dat we alleen door samenwerking kunnen verwezenlijken.

Akkoord warmtenet uit geothermie Delft

Akkoord warmtenet uit geothermie Delft 1024 576 Rik

Een enorme mijlpaal is bereikt in Delft voor zowel huurders, woningcorporaties als de warmtebedrijven! De woningcorporaties DUWO Student Housing, Stedelink, Vidomes en Woonbron en de Gemeente Delft zijn tot een akkoord gekomen met de warmtebedrijven GTD, InWarmte en NetVerder voor aanleg van een nieuw warmtenet met betaalbare en duurzame warmte uit geothermie. De komende drie jaar worden 6.000 huurwoningen en de TU Delft aangesloten.

Energietransitie Drevenbuurt

Energietransitie Drevenbuurt 800 1067 admin

Gemeente Vlaardingen is druk met de energietransitie: een pilot om woningeigenaren te helpen om van het gas en een stemronde in de Drevenbuurt voor het favoriete collectieve warmtesysteem. Pilot aardgasloze woningenVoor…

Een vraag? We helpen graag.

Back to top