Samen werken
aan duurzame warmte

Wil jij echt
impact hebben op de energietransitie?

Word je enthousiast van grote complexe vraagstukken?
Wil jij een bijdrage leveren aan de versnelling van de warmtetransitie?
Heb jij multidisciplinair inzicht? (beleid, technisch, financieel, etc.)
Ben je op zoek naar een werkomgeving met korte lijnen, veel autonomie en veel kennis?
Ben je nooit klaar met ontwikkelen?

Lees dan vooral verder!

Postitieve impact

Impuls advies is een adviesbureau dat zich vol passie inzet voor de verduurzaming van de warmtevoorziening. Ons doel is om de energietransitie te versnellen door bedrijven en overheden te ondersteunen bij de realisatie van tastbare, duurzame warmteprojecten. We vertalen ambitieuze plannen naar concrete acties, waardoor we een wezenlijke bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Onze kracht ligt in het oplossen van complexe, multidisciplinaire vraagstukken waarbij we techniek, financiën, beleid, strategie en politiek naadloos integreren. Met onze integrale visie dekken we de gehele keten, van bron tot klant, en dragen we bij aan een duurzame wereld.

Ruime ervaring

In 2021 hebben we onze krachten gebundeld en combineren we samen meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van duurzame warmteprojecten.

Dit betekent dat we veel kennis binnen het team hebben, waardoor complexe vraagstukken gezamenlijk aangepakt worden. Inherent aan de vele kennis op de werkvloer is de snelle ontwikkeling die junior consultants bij ons doormaken.

Multidisciplinair

We houden oog voor de behoeftes van alle stakeholders en bewaken het gehele proces en de belangen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek en bijten ons graag vast in complexe projecten.

Deze complexiteit vraagt om multidisciplinair inzicht van elke medewerker. Te denken valt aan: techniek, financiën, beleid, strategie, politiek en maatschappij.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Impuls advies staat jouw groei en ontwikkeling centraal. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien. Ons uitgebreide inwerktraject wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, zodat je je snel thuis voelt en effectief kunt bijdragen aan ons succes. Onze ontwikkelingsmogelijkheden omvatten:

– Op maat gemaakt inwerktraject: Een persoonlijk traject dat je helpt om je snel in te werken en je sterke punten te benutten.

– Maandelijkse gesprekken: Regelmatige gesprekken met onze HR-manager om je persoonlijke ontwikkeling te bespreken en te stimuleren.

– Studiebudget: Een vrij te besteden studiebudget van €1.500,- per jaar voor cursussen, trainingen of opleidingen die jouw professionele groei bevorderen.

– Kennissessies: Tweemaandelijkse sessies waarin we de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied bespreken en kennis delen, zodat je continu kunt leren van collega’s en experts.

– In-company trainingen: Diverse interne trainingen en opleidingen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Werkplezier

Bij Impuls advies is het werkplezier hoog, dankzij een dynamische en collegiale werkomgeving. Hier zijn enkele aspecten die werken bij ons extra leuk maken:

– Weekstart: Iedere week starten we samen met een inspirerende meeting om de week goed te beginnen en iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en successen.

– Gezamenlijke lunch: Dagelijks genieten we samen van een gezellige lunch, wat de teamspirit versterkt en zorgt voor een ontspannen pauze.

– Maandelijkse activiteiten: Elke maand organiseren we een leuke activiteit, variërend van sportieve uitjes tot creatieve workshops, wat zorgt voor een sterke band binnen het team.

– Teamuitjes: Twee keer per jaar gaan we een hele dag op pad voor een teambuilding-activiteit, waarbij plezier en samenwerking centraal staan.

Vacatures

Een vraag? We helpen graag.

Back to top